Descopera colectia de gene Faux Mink SUPERSTAR by MINK LASH:

May 29, 2018 2 Comments

Increzatoare, frumoasa si originala precum un SUPERSTAR coborat de pe podium.

Genele sunt esentiale in frumusetea chipului. Putem purta un machiaj natural, fara ruj sau eyeliner, dar un look fara gene este de neconceput! MINK LASH lanseaza colectia SUPERSTAR FAUX MINK pentru a-ti implini toate dorintele in materie de gene.

Fii un SUPERSTAR in fiecare zi!

Colectia SUPERSTAR FAUX MINK aduce pe piata cele mai noi imbunatatiri in materie de gene false. Pentru ca tu sa iti scrii povestea de succes cu fiecare eveniment la care participi.

Realizate dintr-un material special, care imita fidel firul de par de nurca - stilul consacrat MINK LASH in varianta 100% vegana!

Banda genelor este moale si flexibila, gandita sa reziste purtarilor indelungate. Ne mandrim cu calitatea si rezistenta produselor noastre. Aplica genele corect si nu vei simti ca porti gene false! Pretabile pentru 15-20 de reaplicari.

CUMPARA ACUM >

 

Colectia de gene false imitatie de nurca
2 Responses

BgZEAPhl
BgZEAPhl

October 17, 2019

nAkIFfZygzSeQr

CSHoOVKl
CSHoOVKl

October 17, 2019

dEXQtUWw

Leave a comment


Also in Beauty Blog by Mink Lash

Tot ce trebuie sa stii despre extensii de gene si laminare de gene
Tot ce trebuie sa stii despre Laminare si Extensii de gene

September 03, 2019 166 Comments

In functie de cum sunt genele tale naturale ti-am pregatit un articol despre tot ce trebuie sa stii inainte de a lua o decizie in alegerea procedurilor de laminare de gene sau extensii de gene. Citeste in continuare care este diferenta:

Citeste in continuare

Cele mai hot trenduri in make-up 2018

September 25, 2018 165 Comments

Tendintele in domeniul frumusetii vin si pleaca. Ti-am pregatit cateva dintre cele mai in trend machiaje din 2018 si preferatele noastre:

Citeste in continuare

Tot ce trebuie sa stii despre genele magnetice

July 02, 2018 165 Comments

Folosirea genelor banda (clasice) este un truc vechi pe care make-up artistii si celebritatile din toata lumea il folosesc de ani de zile - si care nu se va invechi niciodata. Dar oare genele magnetice sunt aici ca sa ramana?

Citeste in continuare