Transport Gratuit pentru comenzi de minim 250 LEI!

Genele false care nu iti dau un aspect fals!


NU daca le aplici corect, NU daca le aplici pe cele care trebuie, NU daca iti alegi dimensiuni naturale si mai ales, NU daca le lasi simple, fara sa le incarci cu rimel!

Da, vedeti buchetele de fire incalcite care se aduna, prost aplicate si sufocate de rimel iar asta va poate determina sa nu optati pentru aplicarea genelor. Aceste aspecte negative nu sunt valabile si in ce privesc genele din par de nurca MINK LASH, pentru ca sunt fire de par naturale 100% care se imbina perfect cu firul natural al genelor dvs.

Trebuie sa cunoasteti ce este in spatele genelor MINK LASH: sunt 815 gene, de mai multe marimi, intre 6-17 mm, care au 4 curburi diferite. Firele de par sunt prinse pe o banda de bumbac, iar asta le ofera rezistenta si garantia ca nu se vor amesteca sau incalci iar greutatea lor este insesizabila pentru ca sunt fire naturale foarte subtiri.

Platiti doar o data pentru ele si le purtati de 30 de ori, pentru ca se pot refolosi in cel mai pur sens al cuvantului.

Sunt atat de proaspat intrate pe piata din Romania incat este posibil sa fiti reticenti in ce le priveste, insa garantia este data de faptul ca au fost create de Shu Uemura, un adevarat maestru in make up, care a creat aceste gene din par de nurca in forma initiala cu diamante, care costau 10.000 $, pentru Madonna. Trendul s-a extins rapid intre numele sonore iar dupa ce au prins popularitate au lansat si varianta comerciala pentru toti utilizatorii, sau mai comun, pentru toate buzunarele. 

*Genele MINK LASH sunt 100% CRUETLY FREE (animalele nu sunt ranite sau facute sa sufere, firele de par sunt adunate in timpul sezoanelor de naparlire).

Fire de par naturale gene mink lash

Descopera colectia de gene din par de nurca 100% natural >>


Lasa un comentariu