Cum iti alegi perechea potrivita de gene false, in functie de forma ochilor

mai 09, 2018

Urmatorul ghid te va ajuta sa iti alegi perechea de gene false in functie de forma ochilor. Descopera genele perfecte, care te vor scoate in evidenta de fiecare data:

 

1. "Ochi adanciti" - Foloseste o pereche de gene cu firele de par lungi si dese - creeaza dimensiune si infrumuseteaza privirea. Alege modele ca 'DASHING STAR', ROLLING STONE' sau 'ROLE MODEL'

gene false ochi adanciti

Exemplu ochi adanciti. Sursa foto: Pinterest

 

2. "Ochi ascendenti" - Daca ai aceasta forma a ochilor, alege o pereche de gene cu fire de par mai lungi spre exterior. Pentru aspect natural poti opta pentru 'MISS INDEPENDENT' , 'CASE IN POINT' sau 'DRAMA QUEEN'. Un aspect dramatic iti este asigurat de genele 'CAT EYES' sau 'FREYA'.

ochi ascendenti

Exemplu ochi ascendenti. Sursa foto: Pinterest

 

3. Ochi "descendenti" - Se recomanda folosirea unei perechi de gene false cu fire de par mai lungi in exterior, oferind colturilor externe efect de lifting.

ochi descendenti

Exemplu ochi descendenti. Sursa foto: Pinterest

 

4. Ochi "migdalati" - daca ai ochii migdalati, ti se vor potrivi toate modelele de gene, depinde doar de preferinte.

ochi migdalati

Exemplu ochi migdalati. Sursa foto: Pinterest

 

5. “Ochi asiatici” – Se potrivesc cu o pereche de gene false pe rotund, care ofera efect de marire a ochilor si creeaza dimensiune. Incearca Bossy, Buzette, Dashing Star  sau Wonder Woman.

ochi asiatici

Exemplu ochi asiatici. Sursa foto: Pinterest

 

6. “Ochi acoperiti de pleoape” – Daca ai ochii acoperiti de pleoape, incearca o pereche de gene false cu firele de par mai lungi in centrul benzii (pe rotund), pentru a ii scoate in evidenta fara pic de efort: Bossy, Buzette, Dashing Star sau Wonder Woman.

ochi cu pleoapa cazuta

Exemplu ochi acoperiti de pleoapa. Sursa foto: Pinterest

 

7. “Ochi proeminenti” – Opteaza pentru o pereche de gene cat mai naturala, care iti va scoate ochii in evidenta, fara insa a exagera: Bossy, Miss Independent sau Case in Point.

ochi proeminenti

Exemplu ochi proeminenti. Sursa foto: Pinterest

 

8. “Ochi Rotunzi” – Se potrivesc perfect cu o pereche de gene false cu firele de par mai lungi in coltul exterior.

ochi rotunzi

Exemplu ochi rotunzi. Sursa foto: Pinterest

 

9. “Ochi mici” – Daca ai ochii mici, alege o pereche de gene false pe rotund, cu firele de par mai lungi in mijlocul benzii, pentru un efect de marire: Bossy, Buzette, Dashing Star, Rolling Stone sau Wonder Woman.

 

In functie de preferinte, momentul zilei sau de eveniment, poti alege un model de gene mai natural sau mai dramatic. Daca ai nevoie de ajutor, contacteaza-ne si te ajutam cu placere!
Alte Articole din Beauty Blog by Mink Lash

Tot ce trebuie sa stii despre extensii de gene si laminare de gene
Tot ce trebuie sa stii despre Laminare si Extensii de gene

septembrie 03, 2019

In functie de cum sunt genele tale naturale ti-am pregatit un articol despre tot ce trebuie sa stii inainte de a lua o decizie in alegerea procedurilor de laminare de gene sau extensii de gene. Citeste in continuare care este diferenta:

Citeste in continuare

Cele mai hot trenduri in make-up 2018

septembrie 25, 2018

Tendintele in domeniul frumusetii vin si pleaca. Ti-am pregatit cateva dintre cele mai in trend machiaje din 2018 si preferatele noastre:

Citeste in continuare

Tot ce trebuie sa stii despre genele magnetice

iulie 02, 2018

Folosirea genelor banda (clasice) este un truc vechi pe care make-up artistii si celebritatile din toata lumea il folosesc de ani de zile - si care nu se va invechi niciodata. Dar oare genele magnetice sunt aici ca sa ramana?

Citeste in continuare