Top 3 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa-ti pui extensii de gene

iunie 25, 2018

Cand vine vorba despre gene, foarte multe femei isi doresc extensii cat mai lungi si cat mai dese, insa trebuie sa ia in considerare si daca acestea vor fi in armonie cu fizionomia chipului. Am stat de vorba cu un specialist in domeniul extensiilor de gene fir cu fir si am aflat TOP 3 sfaturi pentru cele care s-au hotarat sa le incerce. Ce trebuie sa ai in vedere:

1. Consulta-te cu specialistul tau si alegeti impreuna tiparul extensiilor de gene, potrivit pentru ochiul si fizionomia ta. Aceasta este cea mai importanta si subevaluata parte a procesului de aplicare. De multe ori vrem totul. Gene lungi, dese si indraznete - "Vreau gene ca ale ei" – acest lucru nu va functiona pentru toata lumea. Desigur, stilistul doreste sa multumeasca toate clientele, insa trebuiesc luate in considerare mai multe aspecte: forma ochiului, tipul genelor naturale si calitatea produselor folosite (gene, adeziv, accesorii).

  Extensii de gene - 1

  Sursa foto: Pinterest

  2. Pregatirea si ingrijirea: Aplicarea extensiilor pe o baza perfecta este ideala atat pentru stilistul de gene cat si pentru client. Daca investesti intr-un serviciu de calitate, investesti in rezultatul final si in longevitate. Stilistului ii trebuie timp sa curate si sa pregateasca genele naturale pentru aplicarea primultui tau set de extensii. La programare, nu te duce machiata sau nu-ti aplica produse pe baza de ulei in zona ochilor pentru ca nu vei face altceva decat sa iei din timpul alocat aplicarii extensiilor.

  Extensii de gene - 2

  Sursa foto: Pinterest/ Let's Lash Studio

  3. Calitatea mai presus de toate. Daca alegi un produs si un serviciu de calitate, atunci rezultatul final va vorbi de la sine. Asigura-te ca ai verificat daca stilistul tau de extensii de gene are experienta si ca foloseste produse de top pentru rezultate pe masura. Este foarte importatnt ca produsele folosite sa fie exact ceea ce spun ca sunt. Adesea folosim zicala "Omul sărac plateste de doua ori", pentru ca vedem multi clienti care opteaza pentru servicii ieftine ca apoi sa isi idea seama ca au nevoie de salvare si, de asemenea, vedem  multi stilisti de gene care folosesc produse ieftine care nu ofera aspectul dorit si lasa clientul nemultumit.

  Prin urmare, cu putina cercetare si investitie in servicii de calitate, poti obitne un set de extensii de gene pe masura asteptarilor tale.

  Tu ce parere ai despre extensiile de gene? Scrie-ne in comentarii.

  extensii de gene fantezie

  Sursa foto: Pinterest
  Alte Articole din Beauty Blog by Mink Lash

  Tot ce trebuie sa stii despre extensii de gene si laminare de gene
  Tot ce trebuie sa stii despre Laminare si Extensii de gene

  septembrie 03, 2019

  In functie de cum sunt genele tale naturale ti-am pregatit un articol despre tot ce trebuie sa stii inainte de a lua o decizie in alegerea procedurilor de laminare de gene sau extensii de gene. Citeste in continuare care este diferenta:

  Citeste in continuare

  Cele mai hot trenduri in make-up 2018

  septembrie 25, 2018

  Tendintele in domeniul frumusetii vin si pleaca. Ti-am pregatit cateva dintre cele mai in trend machiaje din 2018 si preferatele noastre:

  Citeste in continuare

  Tot ce trebuie sa stii despre genele magnetice

  iulie 02, 2018

  Folosirea genelor banda (clasice) este un truc vechi pe care make-up artistii si celebritatile din toata lumea il folosesc de ani de zile - si care nu se va invechi niciodata. Dar oare genele magnetice sunt aici ca sa ramana?

  Citeste in continuare