Transport Gratuit pentru comenzi de minim 250 LEI!

Despre noi


Magazinul www.mink-lash.com apartine firmei S.C MINKLASH S.R.L - CUI 33593460, NR. ONRC J40/10777/2014

Sediul social: Str. Redea nr. 49, Sector 1, Bucuresti

MINK LASH este Marca Inregistrata OSIM nr. 139060

CUM GANDIM LA MINK LASH

Fiecare pereche de gene trebuie sa fie impecabila, sa iti vina bine, iar tu sa fii 100% satisfacuta! Ne dorim ca www.mink-lash.com sa fie un colt de perfectiune, chiar daca este vorba doar de cele mai bune gene din lume.  Punem accent pe satisfactia fiecarui client si pe respectul celor din jur, inclusiv a animalelor, parul de nurca fiind obtinut fara a rani aceste minunate fiinte in vreun fel.

Stim cat este de important pentru o femeie sa arate si sa se simta bine, iar o privire seducatoare si puternica poate fi un atu pentru fiecare dintre voi. In ceea ce priveste genele false nu exista compromis. Acestea trebuie sa arate naturale, proaspete si impecabile, lucru posibil doar cu gene false de foarte buna calitate.

Te invitam sa descoperi colectiile noastre de cele mai bune si indragite gene false din lume si sa te bucuri de calitatea superioara a serviciilor si produselor oferite. Garantat!

PRODUSE 100% CRUELTY FREE:

Toate produsele pe care le gasiti la noi pe site sunt 100% originale, sunt confectionate cu dragoste si animalele nu sunt ranite in vreun fel. Firele de par sunt colectate in timpul sezoanelor de naparlire al nurcilor, blana in exces fiind colectata si apoi sterilizata, astfel parul devine hipo-alergenic. Compasiunea pentru animale si mediu este incorporata in practicile de colectare a parului de nurca, in timp ce se asigura livrarea unui produs premium.