Sunati acum! Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu car – www.mink-lash.com

Transport Gratuit pentru comenzi de minim 250 LEI!

Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal


SC MINKLASH SRL, in calitate de operator de date cu caracter personal va dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul UE nr. 679/2016 ce are scopul de a proteja informatiile personale ale fiecarui client, prelucrarea si libera circulatie a acestora, precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei.

 

Cine suntem

In sensul legislatiei cu privire la protectia datelor, suntem operator atunci cand prelucram datele dvs. cu caracter personal. Magazinul www.mink-lash.com apartine firmei S.C. MINKLASH S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Strada Redea nr. 49, et. 1, CAM. 2, sector 1, cu numar de ordine in Registrul Comertului J40/10777/17.09.2014, cod unic de inregistrare fiscala RO33593460 (in contnuare MINK LASH sau „noi”).

 

Date de contact

Va furnizam intotdeauna orice informatii suplimentare de care ati putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs. In acest sens, puteti contacta oricand Responsabilul MINK LASH cu protectia datelor la adresa de e-mail data.protection@mink-lash.com sau la adresa de corespondenta – Str. Redea nr. 49, Sector 1, Bucuresti – cu mentiunea: in atentia Responsabilului MINK LASH cu protectia datelor.

 

Ce date prelucram si cum le obtinem

MINK LASH colecteaza date personale direct de la client – acele informatii furnizate la plasarea comenzii online sau telefonic, necesare prelucrarii, validarii, expedierii si facturarii comenzilor: nume, prenume, adresa, numar de telefon si adresa de email.

In anumite situatii, MINK LASH poate colecta datele clientilor si prin mijloace automate. De exemplu, date personale pot fi colectate prin intermediul cookie-urilor, atunci cand clientul interactioneaza cu reclamele noastre sau cand ne viziteaza site-ul web. Datele astfel colectate pot include: adresa IP, tipul de browser, sistemul de operare, locatia geografica.

Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 16 ani.

 

De ce prelucram datele personale?

Prestarea serviciilor – MINK LASH va utiliza datele personale ale clientului pentru prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora, solutionarea anularilor sau asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de raspunsuri la intrebarile dvs, returnarea produselor si rambursarea contravalorii acestora, conform prevederilor legale.

Marketing - vrem sa va tinem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele care va intereseaza. In acest sens, va putem trimite orice tip de mesaj (e-mail/SMS) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la produse adaugate in sectiunea “Cont/Cosul meu”. Comunicarile de marketing se vor efectua cu consimtamantul dvs. prealabil. Va puteti razgandi si retrage consimtamantul in orice moment, prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in cadrul mesajelor pe care le primiti de la noi, sau ne puteti solicita prin mijloacele descrise mai sus sa oprim prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in scop de marketing, urmand sa dam curs cererii dvs.

 

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale clientilor, furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de plata/bancare si furnizorilor de servicii de marketing. In cazu lin care ne revine o obligatie legala sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

Ne asiguram ca accesul la datele dvs. de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia.

 

Care sunt drepturile clientilor cu privire la prelucrarea datelor personale?

Clientul are drepturi specifice in ceea ce priveste protectia datelor, iar noi asiguram un mediu care faciliteaza exercitarea acestora (dreptul de acces, de rectificare, de obiectie, de stergere, de primire a datelor personale sau de depunere a unei reclamatii). Ne vom asigura intotdeauna clientul ca drepturile sale de protectie a datelor sunt respectate corespunzator.

Clientul are dreptul:

Sa acceseze datele sale personale, sa le modifice, restrictioneze, sa isi retraga acordul sau sa se opuna prelucrarii acestora sau sa solicite stergerea acestora (dreptul de a fi uitat).

Sa dezactiveze anumite tipuri de colectare sau utilizare a datelor sale, inclusiv utilizarea anumitor cookie-uri si unor tehnologii similare.

Sa depuna o reclamatie la autoritatea de supraveghere competenta – in Romania aceasta este Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal (ANSPDCP) – cu adresa B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania; Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212; E-mail:anspdcp@dataprotection.ro;

Sa ne solicite sa corectam orice inexactitati din datele sale personale – in cazul conturilor online, acest lucru se poate face din sectiunea de editare a datelor contului. In orice situatie, Clientul poate trimite o solicitare de rectificare a datelor sale.

Clientul va primi in continuare comunicari administrative de la MINK LASH, precum confirmari ale comenzilor sau notificari cu privire la activitatile din contul sau (de ex. confirmari de cont si modificari de parola), chiar daca renunta la primirea comunicarilor de marketing.

 

Cat timp pastram datele dvs. cu caracter personal

Ca regula generala, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cat timp aveti un cont pe site. Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun. Atunci cand datele personale ale clientului nu mai sunt necesare scopului pentru care au fost colectate sau care a fost agreat si nici nu exista vreo obligatie legala de pastrare, le vom distruge sau sterge intr-un mod sigur.

 

Cum protejam datele personale?

MINK LASH aplica masuri de siguranta adecvate pentru a garanta siguranta datelor personale ale clientului si are implementate durate specifice, pentru ca datele personale sa fie pastrate atat cat este necesar pentru indeplinirea scopului declarat. O serie de masuri de securitate in conformitate cu standardele industriei sunt implementate.