Transport Gratuit pentru comenzi de minim 250 LEI!

Returnarea produselor


Conditii de returnare
 

Ordonanta Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta si Legea 51/2003.

Articolul 7 alineatul 1: "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".

Clientii www.mink-lash.com pot returna produsele cumparate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind serviciile unui curier rapid (Fan Courier, GLS, Cargus, etc.).

MINKLASH SRL va inapoia contravaloarea produselor in contul dvs. bancar, in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris sau telefonic a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. 

Atentie: Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original, fara sa prezinte modificari fizice, lovituri, zgarieturi, DESIGILARE sau sa fie folosite, etc). Returnarea produselor se face obligatoriu dupa ce ne-ati anuntat telefonic, la nr. de tel: 0757.627.929 sau prin email, la: contact@minklash.ro. Ne rezervam dreptul de a nu accepta primirea coletelor retur fara notificare prealabila.