Cos de Cumparaturi

Termeni si Conditii

INTRODUCERE

Acest magazin online, www.mink-lash.com apartine S.C OSHO MOONLIGHT S.R.L, este dedicat utilizarii de catre persoanele fizice si juridice in vederea achizitionarii de produse comercializate de catre Societate si se supune “Termenilor si Conditiilor” de mai jos.

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe Site implica acceptarea conditiilor propuse de S.C OSHO MOONLIGHT S.R.L, cu sediul in Strada Redea nr. 49, Sector 1, Bucuresti, CUI 37865443, inregistrata la Oficiul Comertului sub numarul J40/10826/2017, asa cum sunt descrise mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.

Ne asumam dreptul de a modifica aceste prevederi fara nici o alta notificare in prealabil. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita “Termeni si Conditii”.

 

DATELE PERSONALE

Datele furnizate de catre dumneavoastra vor fi prelucrate in conformitate cu Politicile de Protectie a Datelor cu Caracter Personal. Prin utilizarea acestui Magazin Online si plasarea unei comezi de produse, va exprimati in mod expres si neechivoc consimtamantul privind prelucrarea acestor informatii.

 

POLITICA DE VANZARE ONLINE

Prin utilizarea acestui Magazin Online si prin plasarea oricarei comenzi de produse prin intermediul acestuia, va obligati sa efectuati comenzi legitime si sa nu efectuati nicio comanda falsa sau frauduloasa.

Ne veti furniza o adresa de email, un numar de contact si o adresa de livrare, corecte si exacte. In acelasi timp, consimtiti sa folosim aceste informatii pentru a va putea contacta, daca acest lucru este necesar.

In cazul in care informatiile de care avem nevoie sunt incorecte, este posibil sa nu va putem livra comanda.

Plasarea unei comenzi in Magazinul nostru Online sau confirmarea automata a acesteia nu poate fi considerata ca o infiintare contractuala si nu constituie un precontract.

Toate tarifele prezentate in Magazinul nostru Online sunt exprimate in RON si includ T.V.A. Pretul final platit de dvs. este format din pretul de achizitie al produsului, la care se adauga costul de transport (daca este cazul).

Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe Site (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia/etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea noastra, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Ne rezervam dreptul de a anula orice Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile catre acesta, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in cazul in care datele furnizate de catre Cumparator sunt incomplete si/sau incorecte sau, plata cu cardul online a fost refuzata.

 

CODURILE DE DISCOUNT

Codurile de discount sunt valabile si se aplica doar la produsele selectate, care nu sunt in momentul respectiv la reducere.

 

DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care produsele comandate nu se mai afla pe stoc, ne rezervam dreptul de a va informa cu privire la alte produse asemanatoare/inlocuitoare. Daca doriti sa renuntati la comanda si ati efectuat deja plata online aferenta produselor, va vom rambursa integral orice sume de bani pe care le-ati platit.

 

GARANTII

Toate produsele comercializate de catre Firma Noastra sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

 

MODALITATI DE PLATA

Plata ramburs

Veti achita comanda dvs. la livrarea efectuata de catre curier sau la ridicarea sa de la oficiul postal.

Plata cu cardul bancar

Platile online cu cardul bancar sunt procesate prin operatorul MobilPay, in conditii de siguranta 100%. Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) sau MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

NU este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii. 

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului.

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

MobilPay foloseste sistemul „3-D Secure” care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele Mobilpay, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, „3-D Secure” este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul „3-D Secure” permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Nu solicitam si nu stocam nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

 

LIVRARE

Inainte de onorarea comenzilor, ne rezervam dreptul de a va contacta telefonic in vederea confirmarii acestora. Se accepta doar o adresa de livrare pentru fiecare comanda in parte.

Livrarea produselor comandate se face pe teritoriul Romaniei prin Fan Courier, la tarifele de livrare afisate pe site.

In cazul in care sunt KM suplimentari prin Curier ne rezervam dreptul de a nu expedia comanda si/sau de a o expedia prin Posta Romana, cu termen de livrare 3 – 5 zile lucratoare, doar dupa ce am stabilit acest lucru de comun acord.

Termenul de livrare prin Curier este de 24h - 72h de la data primirii pe email a Confirmarii de Expediere.

Toate comenzile primite pe Site, pana la ora 15:00, de LUNI pana VINERI vor fi trimise catre curier in aceeasi zi, doar daca au fost confirmate telefonic de catre un operator www.mink-lash.com. Comenzile primite pe Site sambata si duminica vor fi expediade in ziua de luni.

 

DREPTUL DE RETRAGERE DIN CONTRACT

In cazul in care hotarati sa va retrageti din acest Contract in calitate de consumator, aveti dreptul de Retragere, in termen de 14 zile calendaristice, fara a furniza vreun motiv.

Perioada de Retragere va expira dupa 14 zile calendaristice incepand de la ziua la care intrati in posesia fizica a produselor, dumneavoastra sau o terta parte indicata de dumneavoastra, alta decat transportatorul.

Pentru a va exercita dreptul de Retragere din Contract trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra utilizand o declaratie neechivoca. Puteti folosi modelul de Formular de Retragere din urmatorul link, insa folosirea lui nu este insa obligatorie: >> Formular De Retragere <<

Ne puteti instiinta cu privire la decizia de Retragere din Contract pe adresa de email contact@minklash.ro, la numarul de telefon 0757 627 929, prin intermediul Formularului de Contact de pe Site sau prin posta, la adresa București, Strada Redea nr. 49, sector 1.

Daca va retrageti din prezentul Contract, va vom rambursa toate platile primite, inclusiv costurile de livrare la adresa (cu exceptia costurilor aditionale rezultate din selectarea unei alte metode de livrare decat livrarea standard oferita de noi), fara intarzieri nejustificate si, in termen de cel mult 14 zile calendaristice de la data la care ne-ati comunicat decizia de Retragere din prezentul Contract.

Ne rezervam dreptul de a amana rambursarea sumelor pana cand vom primi inapoi produsele de la dumneavoastra.

Dumneavoastra raspundeti in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru stabilirea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

Din motive de igiena, nu puteti renunta la un Contract al carui obiect este returnarea oricaruia dintre urmatoarele:

  • Produse care au fost desigilate
  • Produse care au fost probate
  • Produse care au fost folosite
  • Produse care au fost deteriorate

Dreptul dumneavoastra de a renunta la Contract se aplica numai produselor care sunt returnate in

aceeasi stare in care le-ati primit.

Va rugam sa returnati orice produs incluzand ambalajul sau original si toate documentele primite. Nu se va efectua nicio rambursare daca produsul a fost folosit dupa desigilare, daca nu este in aceeasi conditie in care a fost livrat sau daca este deteriorat.

 

Returnari de produse defecte

In cazul in care considerati ca produsul nu este conform cu Contractul in momentul livrarii, trebuie sa ne contactati telefonic la numarul 0757 627 929 si sa ne furnizati mai multe detalii despre produs si defectul pe care il prezinta.

Cum primim produsul returnat, il vom analiza si va vom informa cu privire la dreptul de a vi se inlocui produsul sau de a vi se rambursa contravaloarea (daca acesta exista), in cel mai scurt timp posibil.

Rambursarea sau inlocuirea va avea loc cat mai curand posibil, fara intarzieri nejustificate si, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care v-am confirmat ca aveti dreptul la o rambursare sau inlocuire pentru produsul defect.

 

RASPUNDERE SI LIMITARI ALE RESPONSABILITATII

Nu garantam disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care avem dreptul de a nu livra o anumita comanda. Daca aceasta se plateste in avans, va vom rambursa banii platiti pentru produsul respectiv. In cazul in care produsele nu se pot livra, veti putea cere doar returnarea sumelor incasate deja de catre noi, dar nu si alte despagubiri.

Nu oferim nicio garantie, in mod expres, in ceea ce priveste functionarea acestui Site, informatiile, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele afisate precum si potrivirea lor pentru un anumit scop.

Sunteti de acord in mod expres ca folosirea acestui Site si cumpararea produselor se face pe propriul risc, singura derogare reprezentand obligatia noastra de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a Contractului, conform legislatiei in vigoare.

Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, aspect, etc.).

Prin crearea si utilizarea Contului de Client, va asumati raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului dvs.

Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre noi, acestia fiind opozabili Clientilor de la data afisarii in Site. Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

Produsele pe care le comercializam si anume produsele confectionate manual prezinta adesea caracteristicile materialelor naturale utilizate la confectionarea acestora. Aceste caracteristici nu pot fi considerate defecte sau deteriorate. Selectam doar produse de cea mai inalta calitate, insa caracteristicile naturale nu pot fi evitate si trebuie sa fie acceptate ca facand parte din aspectul individual al produsului.

 

DREPTURI DE AUTOR

Intreg continutul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a S.C OSHO MOONLIGHT S.R.L si este protejat conform legii dreptului de autor si a legilor privind dreptul la proprietate intelectuala si industriala.

Folosirea fara acordul nostru scris, a oricaror elemente de pe Site se pedepseste conform legilor in vigoare.

Pentru a raporta orice problema legata de drepturile de proprietate intelectuala, va rugam sa ne scrieti la adresa de email contact@minklash.ro

 

CONCILIERE CLIENTI

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu pot fi rezolvate prin email sau cu unul din operatori, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu dna. Andreea Nicolae, trimitand un email la adresa andreea_nicolae@minklash.ro. Termenul in care vi se raspunde la reclamatie este de 24-48 ore (zile lucratoare).

 

 

FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora.

 

LITIGII

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre S.C OSHO MOONLIGHT S.R.L si Clienti se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

Call US

Click to call

Acest site utilizeaza module Cookie. Continuarea navigarii presupune acceptul dvs.

Client service

CONTACT:

L-V: 10:00 - 18:00

+40757627929

OSHO MOONLIGHT S.R.L - 013542, Bucharest, RO

Livrare:

Transport gratuit pentru comenzi de minim 250 lei, prin curier rapid, oriunde in tara.

Plata:

Plata comenzii dvs. se poate face cash, in momentul livrarii, sau online, prin Netopia Payments.

Politica de reur:

Retur gratuit, in termen de 14 zile de la livrare

Back To Top