Mink Lash

misiunea noastră

Adaugăm strălucire naturală în fiecare privire

Suntem creatorii brandului de gene premium „Mink Lash”, dedicându-ne să aducem o notă de strălucire naturală în fiecare privire.

Ne-am propus să transformăm frumusețea ta într-o operă de artă subtilă și sofisticată.

Fiecare pereche de gene este confecționată manual, cu atenție deosebită la detalii. Firele de păr de cea mai înaltă calitate sunt cusute cu grijă pe o bandă din fire de bumbac, pentru a asigura un confort extraordinar în timpul purtării.

Fiecare geană, o poveste de Eleganță și Răsfăț

În funcție de colecția de gene din care fac parte, genele Mink Lash se pot refolosi de până la 30 de ori, cu o îngrijire adecvată. Aceasta este dovada angajamentului nostru față de durabilitate și frumusețe sustenabilă.

Fiecare geană Mink Lash poartă o poveste unică de rafinament și eleganță, menită să sublinieze farmecul natural al fiecărei femei.

Alătură-te comunității noastre și descoperă frumusețea care TE definește – sub semnătura Mink Lash.

"Mink Lash este mai mult decât un brand de gene false - este o expresie a eleganței autentice și a frumuseții naturale. Cu fiecare pereche de gene confecționată manual, aducem în viața fiecărei femei farmecul rafinat al vedetelor de la Hollywood. Fiecare geană este cusută cu grijă pe o bandă de bumbac pentru confort sporit și poate fi refolosită până la 30 de ori, subliniind angajamentul nostru față de calitate și durabilitate. Cu Mink Lash, te invităm să transformi fiecare privire într-o operă de artă autentică și să îți descoperi propria strălucire interioară, confort si încredere în tine."

Andreea Georgiana Szabo- Fondatoarea Brandului MINK LASH

viziunea noastră

Descoperă frumusețea care TE definește

Vedetele precum Kim Kardashian, Beyonce și Jennifer Lopez au redefinit conceptul de eleganță în industria frumuseții. În același mod, vrem ca brandul nostru să redefinească experiența genelor false în România.

Fiecare geană Mink Lash este o expresie a valorilor de rafinament și autenticitate, cu un design creat pentru a sublinia frumusețea naturală și pentru a încânta privirea.

Valorile Noastre

Calitate, Eleganță, Încredere

La Mink Lash, calitatea este fundamentul pe care ne construim brandul.

Fiecare geană este meticulos creată pentru a aduce o adiție subtilă și autentică frumuseții tale. Suntem mândri să oferim gene false bandă sau smocuri de cea mai înaltă calitate, cu aspect natural și o aplicare ușoară. Valorizăm încrederea și confortul fiecărei cliente care poartă Mink Lash, pentru a se simți mereu specială și încrezătoare.

0
Comandă de lei250.00 more pentru a primi free RO shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products