Mink Lash

Termeni si Conditii

1. Introducere
Acest magazin online, www.mink-lash.com, este deținut și operat de S.C. OSHO MOONLIGHT S.R.L, cu sediul în Strada Redea nr. 49, Sector 1, București, înregistrată sub numărul J40/10826/2017 și CUI 37865443. Prin accesarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați și să fiți obligat de următorii „Termeni și Condiții”. Utilizarea site-ului implică acceptarea acestor termeni și condiții. Vă rugăm să citiți cu atenție.

2. Utilizarea site-ului
Utilizarea site-ului www.mink-lash.com este destinată atât persoanelor fizice, cât și juridice. Orice utilizare neautorizată sau frauduloasă a site-ului este interzisă.

3. Date personale
Datele furnizate de dumneavoastră vor fi prelucrate conform Politicii de Protecție a Datelor cu Caracter Personal. Utilizarea site-ului și plasarea comenzilor implică acordul dvs. explicit pentru prelucrarea acestor date.

4. Politica de vânzare online
Plasarea comenzilor se face în mod legitim și corect. Furnizați date de contact valide și corecte. Confirmarea comenzilor se face telefonic. Tarifele afișate includ T.V.A. și se aplică livrărilor în România.

5. Disponibilitatea produselor
Produsele sunt livrate în limita stocului disponibil. În caz de indisponibilitate, puteți opta pentru produse similare sau veți primi ramburs integral.

6. Garanții
Produsele comercializate sunt noi și autentice, provenind de la producători autorizați.

7. Livrare
Comenzile sunt expediate în intervalul 10:00 – 15:00, de luni până vineri. Livrarea se face prin curier rapid, iar termenul este de 24h – 72h. Plata transportului este de 18 lei pentru comenzi sub 250 lei, iar peste 250 lei, transportul este gratuit.

8. Dreptul de retragere
Aveți dreptul de retragere din contract în 14 zile, cu anumite excepții. Returnarea produselor se face în aceeași stare în care au fost primite.

9. Drepturi de autor
Continutul site-ului, inclusiv imagini, text și multimedia, este proprietatea exclusivă a S.C. OSHO MOONLIGHT S.R.L și este protejat conform legilor privind dreptul de autor și proprietatea intelectuală.

10. Răspundere și limitări
Nu garantăm disponibilitatea în stoc sau conformitatea produselor. Folosirea site-ului și cumpărarea produselor se face pe propria răspundere. Nu suntem responsabili pentru defecțiuni ale site-ului sau interpretări eronate ale informațiilor.

11. Conciliere clienți nemulțumiți
În caz de nemulțumiri, puteți contacta o persoană desemnată pentru conciliere la adresa de email andreea-szabo[at]mink-lash.com.

12. Forță majoră
Niciuna dintre părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor contractuale din cauza unor evenimente de forță majoră.

13. Litigii
Prezentul contract este supus legii române. Litigiile vor fi rezolvate pe cale amiabilă sau în instanțele competente din București.

Acești termeni și condiții pot fi modificați în orice moment. Cea mai recentă versiune poate fi găsită pe pagina „Termeni și Condiții”. Prin continuarea utilizării site-ului, sunteți de acord cu termenii și condițiile menționate mai sus.

0
Comandă de lei250.00 more pentru a primi free RO shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products