Mink Lash

Livrare si Retur

Livrare:
Ne străduim să asigurăm ca toate comenzile plasate pe site-ul nostru, mink-lash.com, să fie expediate în cel mai scurt timp posibil și să ajungă la dvs. într-un timp rapid. Comenzile sunt expediate pe întreg teritoriul României – fără taxă de km suplimentari, prin intermediul unui serviciu de curierat rapid.

Programul nostru de expediere a comenzilor este de luni până vineri, între orele 10:00 – 15:00. De obicei, termenul de livrare este estimat între 24 și 48 de ore. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că pot exista întârzieri independente de voința noastră, datorate procesului de livrare al curierilor.

Pentru comenzile care nu beneficiază de oferte sau promoții de transport gratuit, se aplică o taxă unică de livrare în valoare de 18 lei pentru comenzile de minim 250 lei. Pentru comenzile care depășesc suma de 250 lei, oferim transport gratuit.

 

Plata

Pentru a se potrivi nevoilor dvs, puteți alege să plătiți comanda la livrare, în numerar, atunci când curierul nostru ajunge la adresa specificată. Alternativ, puteți opta pentru plata online, cu cardul, pentru un proces mai rapid și mai ușor.

Toate tranzacțiile sunt 100% sigure. Plățile cu cardul sunt procesate prin intermediul platformei Netopia Payments, asigurând un nivel înalt de securitate și confidențialitate al datelor dvs. În plus, procesul de plată este encriptat 3D prin sistemul 3D Secure, oferind un strat suplimentar de protecție pentru tranzacțiile online.

Indiferent de metoda de plată aleasă, suntem aici pentru a vă ajuta să finalizați cu succes fiecare comandă și să vă oferim o experiență de cumpărături cât mai plăcută și sigură.

 

Retur:
Ne dorim să vă oferim o experiență de cumpărături fără griji și suntem bucuroși să acceptăm retururi în cazul în care vă răzgandiți, în termen de 30 zile.

Dacă doriți să returnați un produs, vă rugăm să o faceți în termen de 30 de zile de la primirea comenzii. Este important ca produsele să fie returnate în starea lor originală, nedesfăcute, neprobate și neutilizate.

Vă rugăm să rețineți că produsele care au fost folosite, probate sau desfăcute nu vor fi acceptate pentru retur.

Pentru ajutor și întrebări:
Echipa noastră este întotdeauna disponibilă pentru a vă oferi asistență și răspunsuri la întrebările dvs. Dacă aveți nevoie de ajutor sau doriți să ne contactați, ne puteți găsi la următoarele coordonate:

Număr de telefon și WhatsApp: +40757 627 929

Adresă de email: office[at]mink-lash.com

Vă mulțumim că ați ales Mink Lash pentru achizițiile dvs. și suntem aici pentru a vă oferi o experiență plăcută și satisfăcătoare.

0
Comandă de lei250.00 more pentru a primi free RO shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products