Mink Lash

Tot ce trebuie sa stii despre Genele Magnetice

Bye Bye Gene Magnetice! Tocmai am lansat Eyeliner Magnetic (2-in-1: adeziv pt ORICE tip de gene banda si eyeliner in acelasi timp), care functioneaza ca in cazul genelor magnetice. Te invitam sa urmaresti filmuletul de mai jos pt a vedea exact cum functioneaza:

Toata lumea este intr-o misiune de a avea gene lungi si dese – lucru demonstrat si de multitudinea de produse si tehnici care au aparut pe piata in ultimul timp: seruri pentru cresterea genelor naturale, extensii si laminare, tot felul de mascara pentru lungime si volum, genele magnetice…

In ciuda tuturor de mai sus, folosirea genelor banda (clasice) este un truc vechi pe care make-up artistii si celebritatile din toata lumea il folosesc de ani de zile – si care nu se va invechi niciodata. Dar oare genele magnetice sunt aici ca sa ramana?

Cum functioneaza genele magnetice

In functie de brand, fiecare set vine cu cate doua gene pentru fiecare ochi, care se lipesc una de cealalta cu ajutorul unor magneti minuscului. Tehnic, genele tale naturale sunt prinse intre cele doua gene fixate prin forta magnetica. Asta inseamna ca nu ai nevoie de adeziv si nici de penseta, pentru ca se fixeaza cu degetele.

Cum se aplica genele magnetice

Aplicarea este cat de cat simpla si difera de la un brand la altul, asa ca cel mai bine este sa citesti instructiunile de pe ambalaj. In majoritatea cazurilor, primul pas este sa aplici geana care vine deasupra genelor tale naturale, apoi sa vii cu geana pentru partea de jos si sa o plasezi sub genele tale naturale.

Pentru a le scoate, este recomandat sa le desprinzi tragand cu grija de geana de deasupra si de cea de dedesubt (in sus si in jos) sau poti de asemenea sa desprinzi si fiecare magnet in parte.

Concluzii:

Cand te hotarasti sa cumperi gene magnetice, ia in considerare brandul, pretul si materialul din care sunt facute. Daca ai ochii sensibili sau alergii, aceste lucruri sunt foarte importante.

Chiar daca nu pare, unele personae spun ca este mai greu sa aplici gene magnetice decat clasicele gene banda. In general, majoritatea bloggerilor si makeup artistilor le gasesc greu de aplicat si cu un aspect nu foarte natural. Iti recomandam sa le testezi inainte de a participa la un eveniment important, sa vezi daca ti se potrivesc si daca iti plac cum arata.

Tu ce parere ai? Ai incercat gene magnetice?

0
Comandă de lei350.00 more pentru a primi free RO shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products