Mink Lash

Tight-Lining sau Linia Invizibila de Eyeliner – Step by Step pentru o privire conturata subtil

Tight-lining este tehnica cunoscuta ca fiind linia invizibila de eyeliner si poate deveni una dintre tehnicile tale favorite cand vine vorba despre evidentierea subtila a machiajului zilnic. Doar cu o miscare fina, pe linia apei genelor superioare, genele tale vor parea mai negre, dese si groase.

Aceasta tehnica poate parea putin intimidanta la inceput, dar, este mult mai usor decat crezi. Tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca ai produsele potrivite si urmaresti pasii de mai jos. Invata in continuare cum sa devi o maestra a liniei invizibile de eyeliner:

PASUL #1: Onduleaza-ti genele cu ajutorul ondulatorului

Prima oara, va trebui sa iti pregatesti genele curband-le, cu ajutorul unui ondulaor de gene. Acest pas te ajuta sa te asiguri ca genele tale sunt ridicate si nu-ti stau in drum atunci cand vii cu linia de eyeliner.

PASUL #2: Ridica-ti pleoapa

O data ce genele sunt curbate si nu iti stau in drum, va trebui sa iti ridici pleoapa cu mana pe care nu o folosesti in mod obisnuit. Ridica-ti pleoapa suficient cat sa poti vedea linia genelor superioare, pentru ca acolo iti vei aplica linia de eyeliner. Asigura-te ca ai o pozitie buna cu mana in care tii eyelinerul, astfel incat sa nu risti te ranesti.

PASUL #3: Aplica eyeliner

Aplica eyelinerul direct pe linia apei, fix sub gene. Cu miscari scurte si blande, asigura-te ca umpli toate golurile firelor de par. Cu cat colorezi mai cu atentie linia genelor, cu atat acestea vor arata mai dese.

PASUL #4: Aplica eyeliner pe linia genelor de jos

0
Comandă de lei250.00 more pentru a primi free RO shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products