Mink Lash

Top 3 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa-ti pui extensii de gene

Cand vine vorba despre gene, foarte multe femei isi doresc extensii cat mai lungi si cat mai dese, insa trebuie sa ia in considerare si daca acestea vor fi in armonie cu fizionomia chipului. Am stat de vorba cu un specialist in domeniul extensiilor de gene fir cu fir si am aflat TOP 3 sfaturi pentru cele care s-au hotarat sa le incerce. Ce trebuie sa ai in vedere:1. Consulta-te cu specialistul tau si alegeti impreuna tiparul extensiilor de gene, potrivit pentru ochiul si fizionomia ta.Aceasta este cea mai importanta si subevaluata parte a procesului de aplicare. De multe ori vrem totul. Gene lungi, dese si indraznete – „Vreau gene ca ale ei” – acest lucru nu va functiona pentru toata lumea. Desigur, stilistul doreste sa multumeasca toate clientele, insa trebuiesc luate in considerare mai multe aspecte: forma ochiului, tipul genelor naturale si calitatea produselor folosite (gene, adeziv, accesorii).

2. Pregatirea si ingrijirea: Aplicarea extensiilor pe o baza perfecta este ideala atat pentru stilistul de gene cat si pentru client. Daca investesti intr-un serviciu de calitate, investesti in rezultatul final si in longevitate. Stilistului ii trebuie timp sa curate si sa pregateasca genele naturale pentru aplicarea primultui tau set de extensii. La programare, nu te duce machiata sau nu-ti aplica produse pe baza de ulei in zona ochilor pentru ca nu vei face altceva decat sa iei din timpul alocat aplicarii extensiilor.3. Calitatea mai presus de toate. Daca alegi un produs si un serviciu de calitate, atunci rezultatul final va vorbi de la sine. Asigura-te ca ai verificat daca stilistul tau de extensii de gene are experienta si ca foloseste produse de top pentru rezultate pe masura. Este foarte importatnt ca produsele folosite sa fie exact ceea ce spun ca sunt. Adesea folosim zicala „Omul sărac plateste de doua ori”, pentru ca vedem multi clienti care opteaza pentru servicii ieftine ca apoi sa isi idea seama ca au nevoie de salvare si, de asemenea, vedem  multi stilisti de gene care folosesc produse ieftine care nu ofera aspectul dorit si lasa clientul nemultumit.

Prin urmare, cu putina cercetare si investitie in servicii de calitate, poti obitne un set de extensii de gene pe masura asteptarilor tale.

0
Comandă de lei250.00 more pentru a primi free RO shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products