Mink Lash

Tot ce trebuie sa stii despre Laminare si Extensii de gene

Descopera ce ti se potriveste!

Nu toata lumea are norocul sa se nasca cu genele naturale lungi si dese. Din fericire, industria de beauty ne-a facut o favoare lansand noi trenduri care sa ne ajute sa obtinem efectul dorit.

In functie de cum sunt genele tale naturale ti-am pregatit un articol despre tot ce trebuie sa stii inainte de a lua o decizie in alegerea procedurilor de laminare de gene sau extensii de gene. Citeste in continuare care este diferenta:

LAMINARE DE GENE

Laminarea de gene este procesul prin care genele tale naturale sunt tratate cu o solutie speciala, pentru un efect de curbare si alungire. Aceasta tehnica se adreseaza in general celor care au deja gene lungi si dese dar au nevoie de ceva in plus, cum ar fi extra alungire si curbare.

Pentru acest proces, tehnicienii de gene folosesc niste pernute de silicon care sunt lipite cu un adeziv special, de pleoapa. Apoi genele sunt pieptanate si tratate cu solutia pentru laminare de gene, care se lasa sa actioneze intre 6 si 12 minute. Ultimul pas consta in aplicarea unei solutii pentru fixare si apoi un ulei ce contine cheratina pentru rehidratarea genelor. In functie de salonul ales, intreaga procedura de laminare costa intre 150 si 250 lei si dureaza in general intre 4 – 6 saptamani.

Pro si Contra Laminare de gene:

PRO:

Unul dintre cei mai mari avantaje ale laminarii de gene este ca arata bine fara efort, facand sa para sunt asa te-ai nascut. Spre deosebire de extensii, se pot folosi orice produs de machiaj dupa 24 de ore, fara vreun risc de a strica genele. Un alt avantaj este ca intretinerea se face la fiecare 4 pana la 6 saptamani, ceea ce iti permite sa economisesti timp si bani.

CONTRA:

Aspectul negativ privind laminarea de gene este ca nu se poate face persoanelor cu gene foarte scurte. Asta inseamna ca tehnica se potriveste in general celor care au genele mai lungi.

EXTENSII DE GENE

Pentru aplicarea de extensii de gene se folosesc in principiu acelasi metode ca si la extensiile de par. Procesul implica lipirea firelor de gene false de cele naturale printr-un adeziv special. In functie de cerinte, efectul obtinut este de la mediu la spectaculos, cu genele curbate, lungi si dese.

Extensiile sunt potrivite pentru cele care doresc un aspect mai dramatic sau pur si simplu nu vor sa-si aplice gene false dimineata, inainte de munca. In functie de salonul ales, o aplicare de extensii de gene costa intre 250 LEI – 600 LEI si de obicei rezista aproximativ 2 – 4 saptamani. De luat in considerare faptul ca dupa un timp, cand genele naturale incep sa creasca, extensiile vor incepe sa cada si sa arate inestetic. In consecinta, este nevoie de sedinte de intretinere care pot costa, intre 150 – 600 LEI, in functie de material si tehnica aleasa. 

Pro si Contra Extensii de gene:

PRO:

Aplicate corect, extensiile de gene sunt perfecte pentru cele care doresc sa obtina un aspect mai dramatic. Se potrivesc foarte bine persoanelor care se machiaza mai puternic in fiecare zi, si investitia in extensii le va economisi timp si efort.

CONTRA:

Extensiile sunt un lucru complicat – daca nu sunt aplicate in mod corespunzator, pot provoca deteriorarea genelor naturale. Un alt aspect negativ ar fi intretinerea acestora – atat financiar cat si fizic. Din cauza caderii constante a firelor de par, trebuie mers la intretinere la fiecare doua pana la patru saptamani, si costa din nou in jur de 250 LEI pana la 600 LEI, in functie de tipul ge gene si tehnica alese.

Mentinerea extensiilor de gene presupune schimbarea rutinei zilnice de ingrijire, cum ar fi demacherea cu grija in jurul ochilor si folosirea produselor care nu sunt pe baza de ulei (oil-free). Daca nu sunt demachiate corect, se pot aumula reziduri de praf si de machiaj care in timp duc la sensibilitatea ochilor si la diferite alergii. Nu sunt recomandate pentru ochii sensibili sau predispusi la alergii.

Daca laminarea sau extensiile nu sunt potrivite pentru tine, noi cei de la MINK LASH am lansat pe piata genele false potrivite pentru oricare tip de ochi, care ofera efect de la natural la spectaculos si se pot reaplica in functie de model, de la 15 la 30 de ori.

Cu genele Mink Lash vei obtine aspect 100% natural, o aplicare rapida si o purtare confortabila de fiecare data.

Vezi aici toate modelele de gene Mink Lash disponibile: https://mink-lash-com.preview-domain.com/collections/gene-false

0
Comandă de lei250.00 more pentru a primi free RO shipping
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products